måndag 20 augusti 2012

7 år som förlovade...

firar jag och min man idag. Ja och sen har vi ju även varit gifta i drygt fyra år men det är ju en annan historia. Dagen började i alla fall med en löprunda. Jag tog min vanliga runt fyra kilometersrundan fast idag sprang jag tvärtom. Förra gången jag gjorde detta stannade klockan på drygt 37 minuter men idag bara på 33,39 minuter. Ungefär samma tid som jag gör det andra hållet. Så jag är supernöjd. Väl hemma igen så blev det dusch och sedan packning av en picknick korg som vi tog med oss när vi drog till Steninge och klipporna ute i havet.

Det var lite marigt att ta sig ut dit men efter lite klättrande och balanserande på stenar så kom vi dit och kunde avnjuta vår picknick. Vädret var både sol och moln men det var varmt och skönt.

Här står jag och spanar ut över horisonten.....

och så ett litet myskort ihop med mannen .....Sedan drog vi vidare till Riccardos glassbar i Möllegård där vi först gick en härlig promenad i den vackra naturen. Kortet gör sig inte rättvist men de här ekarna var säkert flera hundra år gamla.
Sedan blev det glass som avslutning på en trevlig dag. Jag valde smakerna wiskey och lakrits men det hade gott räckt med en kula för jag fick lämna nästan all lakritsen och blev både illamående och trött efteråt.
Men väldigt gott var det.

Om någon är nyfiken så förlovade vi oss mitt i stenringen i Ales stenar. Det var jättemysigt men lite pinsamt samtidigt när folk tittade på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar