söndag 2 juni 2013

Tyskland tur och retur

Ja det gjorde jag, min svärson och hans föräldrar igår. Vi startade redan strax efter kl 5 på morgonen. Då var det i stort sett bara jag och fåglarna som var vakna. När vi hade passerat Öresundsbron så blev det frukost.
18 grader och solsken ca 07,30 en bra start på dagen. När den var avklarad styrde vi vidare mot Rödby och färjan mot Puttgarden.


Snart var vi framme och redo att börja shoppa men för säkerhets skull så stärkte vi oss med en kopp kaffe innan vi gick in.


Sedan var det bara att shoppa loss.....och det gjorde vi


Det här är min och svärsonens vagn
När vi var trötta och nöjda var det dags att försöka få in allt i bilen. Och det gick med lite fix och tricks

Så var det då dags att söka upp något matställe och när vi ändå var här så passade vi på att bege oss in till Burg som visade sig vara en liten pitoresk stad. På ett av torgen hade de någon sorts marknad med en band som spelade live musik.


Vi satte oss på en uteservering och beställde in god mat. Jag åt rödspätta med räkor och potatis

Den var väldigt god.


Bild på restaurangen. Hela Burg verkade supermysigt så det är nog inte helt omöjligt att det blir en tripp hit på semestern.
Sedan var det bara det "tråkiga" kvar dvs hemresan. Den tog något längre tid eftersom vi fastnade i bilköer utanför Köpenhamn men tillslut mycket trötta men nöjda anlände vi hem ca kl 19,30
Tack Peter, Mie och Totte för en jättetrevlig dag.

1 kommentar:

  1. Tack själv Eva. Det var verkligen en trevlig tur.
    Det får vi göra om och ta med Johan också.
    Kramar från Mie & Peter till er båda.

    SvaraRadera