6 landgångsbröd ( jag använde färdigskivat rostbröd. Funkar bra det också)
1 msk bordsmargarin
fyllning 1
1/2 chilipeppar
100 gram mjukost ( jag tog philadelpiaost)
1 dl tärnad paprika
2 dl riven ost
hackad rökt skinka
fyllning 2
300 gram skalade räkor
2 tsk tapenade med chilismak
1 dl creme fraiche
2 dl riven ost
Garnering
100 gram mjukost
1 gul paprika
1 orange eller röd paprika
1/2 ask cocktail tomater
200 gram skalade räkor
Gör så här:
Finhacka chilipepparn
Blanda med mjukosten , paprikan och osten
Bre smör på ett lager bröd och bred sedan på första fyllningen.
Strö över hackad skinka.
Lägg på ett lager bröd och bred smör även där.
Hacka räkorna och blanda med tapernaden, creme fraiche och ost och bred på blandningen.
Lägg på ytterligare ett lager bröd och bred på mjukost ovanpå och på kanterna. Tärna paprikorna fint och lägg på ovansidorna och ev på kanterna. Halvera tomaterna och lägg på dem. Lägg på ost och gratinera i ugnen ca 15 minuter. Lägg sist på räkor innan servering.
MUMS det ska vi ha i kväll!
SvaraRadera