lördag 27 juli 2013

Arosfortet

Idag överraskade vi en kär vän som snart fyller jämt men som också ska flytta utomlands för att jobba med att ta med henne till Arosfortet här i Halmstad. För er som aldrig har varit där så är det lite som fångarna på fortet. Man går in i olika celler för att lösa olika uppgifter. Skillnaden är väl att här på Arosfortet så går samtliga lagmedlemmar in i alla cellerna och man kan göra om cellerna flera gånger. Dessutom kan man inte bli inlåst utan ljuset släcks när tiden är ute eller om man gör fel. I alla fall så hade vi en mycket trevlig eftermiddag med många skratt och roliga episoder. Här är vårt lag inne i en cell där man inte fick röra golvet och där man skulle leta upp tre knappar som man skulle trycka samtidigt på.Vi var uppdelade i två lag och det laget som jag ingick i fick den högsta poängen.

Efter ett par svettiga timmar åkte jag hem och tog en dusch och fixade till mig lite innan det var dags att träffas igen över en god middag.

jag åt en god pasta med fläskfilé och ädelostsås och drack en sommersby päroncider till detta. En härligt rolig dag och kväll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar