måndag 1 juli 2013

Nya glasögon

När jag var fyra år så upptäcktes det att jag hade synfel. Så jag fick glasögon ganska tidigt i livet. Men som tonåring är det kanske inte det roligaste att ha så då använde jag dem knappt. Men när jag sedan skulle ta körkort så upptäckte jag vilken tillgång det är att ha dem på sig, att se skyltar och dylikt i tid. Så sedan 18 års ålder har jag haft glasögon på mig varje dag. Och jag får säga att jag trivs väldigt bra i glasögon. Jag har provat att ha linser i bland vilket kan vara väldigt praktiskt i vissa situationer men jag tycker alltid att jag ser så trött ut utan mina glasögon så skönast är att ha dem på mig.

Nyligen upptäckte jag dock att jag såg bättre utan glasögonen när jag tittar på min telefon. Så jag tänkte att efter fem år med samma glasögon kanske synen hade förändrats. Så sagt och gjort så beställde jag tid för synundersökning. Dock visade det sig att synen inte alls hade förändrats men att jag kanske skulle behöva sk progressiva glasögon- Men det vill jag inte ha...inte än i alla fall. Så jag får väl hissa upp glasögonen på huvudet när jag ska kolla telefonen. I alla fall så köpte jag mig ett par nya glasögon i alla fall..mest för att förnya mig lite. På köpet fick jag ett par solglasögon med styrka i . Så jag är nöjd


Ja de kanske inte skiljer sig så värst mycket från mina gamla glasögon,  i alla fall inte sett framifrån.Från sidan däremot syns det att de är nya och olik mina gamla.


                               Japp och här har vi då solglasögonen ja. Ja ja någon fotomodell blir jag aldrig men håll                                                                            
                               till godo ändå.

1 kommentar:

  1. Matte hälsar att hon har samma problem.
    Hon väljer också att hissa upp glasögonen i pannan när hon ska läsa på mobilen :)

    P.S Min matte är Camilla M

    SvaraRadera