torsdag 28 februari 2013

årsdagen

Ja i morgon är det exakt ett år sedan jag gjorde min operation. Idag för ett  år sedan  tog jag tåget till Kristianstad. Fy så nervöst det var. Jag var nog mycket nervösare än jag ville erkänna ens för mig själv. Eftersom jag aldrig hade blivit sövd förrut så visste jag inte riktigt hur det hela skulle vara. Men det gick bra trots att operationen blev mycket mer omfattande än vad som var tänkt från början , därför att det visade sig att jag hade ett sk magsäcks bråck.  Operationen som skulle ta 40 minuter tog i stället 2 timmar. Det som jag upplevde som jobbigast just efteråt när jag låg på uppvaket var törsten. Jag var jättetörstig, så törstig att jag nästan fick panik och så fick jag dricka ur en medicinkopp som jag skulle dela upp på tre gånger.

Jag har inte ångrat den här operationen en enda gång. Det har bara varit positivt och jag har fått ett helt nytt liv. Så om det är någon där ute som överväger en operation så kan jag bara ge rådet: Läs och ta reda på så mycket information som möjligt. Det finns både bra informationssidor, bloggar och forum. Sedan är det upp till var och en att fatta ett beslut, men som sagt för mig är det en av de bästa sakerna jag gjort i mitt liv.

Så nu kommer en bild före operation och en nytagen bild. Det är dock ingen av de bilder som jag tagit just för att se viktnedgången utan helt vanliga bilder. De andra kanske jag lägger ut om några dagar eller så...vi får se


Sommaren 2009

vintern 2013

Ja ungefär tre och ett halvt år mellan bilderna och en si sådär 50 kg skillnad. Så kan jag säg annat än att jag är supernöjd!!!!

1 kommentar:

  1. Oh Buddah...kan inte tro att det är samma Eva ..som jag känner igen...!
    Bra jobbet Eva!
    Kram.

    SvaraRadera