söndag 29 april 2012

Söndag - en sammanfattning av helgen

Oj då var det redan söndag då. Igår åkte jag och två kompisar ner till Väla för lite härlig shopping. Vi startade med frukost på Ikea, billigt och bra. Där efter blev det en runda i  varuhuset som slutade med att jag var 640 kr fattigare. Jag köpte bla en ny sänglampa till mannen för han har viftat sönder den som finns där nu.

En sådan här alltså. Jag köpte även ett nytt förkläde i sommarfärger, en glaslykta med tillhörande stenar och en blomma att sätta i. De obligatoriska värmeljusen samt ett stort vitt ljus, lite kryddörter som man ska odla själv, ett fint rosa paraply och lite annat smått och gott.

Sedan blev det en tur på Väla också där vi började med lunch. Det blev wokade nudlar med kycklingspett, vårrullar och friterade räkor. Där efter startade shoppingen. För min del blev det en vit tunika på Cassels., en bok till sonen, lite råsocker samt en -25 kg present till mig själv - En doft kollektion av parfymen Escada. Det är tidigare utgivna dofter som nu återkommer i småflaskor.

Trött men glad efter en härlig dag i Helsingborg blev jag avsläppt utanför huset ca 16.30. Då blev det en gofika med familjen med kanelbullar och negerbullar från Ikea food. Därefter lite korsordslösning med mannen innan vi promenerade iväg och köpte sushi till kvällsmat. 
Kvällen avslutades med två filmer. Den första var en komedi med Eddie  Murphy som hette spökhuset. En ganska rolig och underhållande film som har några år på nacken. Därefter blev det The girl with the dragon tatoo - alltså den amerikanska versionen av män som hatar kvinnor. Den svenska versionen är klart helt bäst men jag tyckte ändå att de hade lyckats fånga många av karaktärerna bra. 


Det var lördagen det. Idag söndag tog vi en rask promenad direkt på morgonen. När vi passerade Galgberget så passade jag på att göra lite trapptränig. Upp för alla trapporna och så ner igen och så likadant en gång till. Jag har hört att man tränar rumpan när man går i trappor. Väl hemma så blev det brunch som sonen hade beställt. 

Ja det blev ett långt inlägg men jag har ju inte skrivit på ett par dagar så det får kompensera det hela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar